Kušadasi – Mesto mladih

Kušadasi

Na zapadnoj obali Egejske regije u Turskoj se nalazi mesto koji mladi najviše vole da posećuju. Kušadasi kao popularna destinacija za mlade, urban, uzbudljiv i živ gradić. Svojim sadržajima i lepotama privlači turiste iz svih delova Evrope.

U Kušadasiju možete da uživate na čak 8 plaža, što znači da nećete znati na koju pre da odete. Plaže su veoma lepe i uređene. Najpoznatije su: Ladies beach (ovde možete da uživate u sportovima na vodi) i Long beach. Tu je svakako i gradska plaža koja nosi naziv Kušadasi City Beach.

Kafići, pabovi, diskoteke, noćni život je ono što krasi Kušadasi. Žurke traju do zore i provod u ovom Turskom gradu je najlepši za mlade. U centru Kušadasija se nalazi i pešačka zona, gde postoje brojni klubovi (neki su i naši).

Mnogi parovi i porodice vole da uživaju u zalasku sunca. Prizor je neverovatan, a možete ga videti sa šetališta. Jedno lepo sećanje.

Kušadasi jeste popularan za mlade, ali je takođe i za porodice sa decom. Ako deca vole brčkanje i prskanje, za Vas je “Aqua Fantasy” vodeni park, koji je na samo 15 minuta vožnje od centra grada. Deca će voleti prskanje u bazenima i spuštanje niz tobogane. Takođe je blizu i antički grad Efes koji mnogi turisti sa porodicom vole da posete. U povratku sa vodenog parka, možete da svratite u neki pab koji su većinom “family – friendly”.

Kušadasi
Kušadasi

Kao destinacija za mlade je idealna. Žurke na plažama, diskotekama, noćnim klubovima, vodeni sportovi… Sve što mladi vole. Na kraju, mladi ipak dolaze najviše zbog toga.

Ako planirate da na leto 2022 otputujete u Kušadasi, onda svakako pogledajte ponude i izaberite najbolji smeštaj.

Navigation