Najbolje party destinacije za mlade

Proleće je stiglo, a ubrzo za njim i leto. Već sada se razmišlja gde ići na letovanje i kako se organizovati sa društvom. Sigurno imate u planu otići na more i to na mesto gde je dobar provod i gde je “party” do zore. Tako da mi ćemo vam predstaviti najbolje party destinacije za mlade.

Ostrvo Zakintos – idealna party destinacija

Smešteno u Jonskom moru i treće ostrvo po veličini u Grčkoj. Svi mladi koju su boravili u Zakintosu vrlo rado se vraćaju, sami znaju koliko dobar provod je tu. Žurke na plažama, beach barovima i u noćnim klubovima je raj za mlade. Često se dovode pevači i bendovi pa je muzika uživo.

Gradić Laganas nikada ne spava – posetiocima on nudi fantastične provode, pregršt diskoteka i kafića, najpoznaijih barova kao što su Rescue Club, Waikiki, Coctails and dreams itd.

Tako da pravac na Zakintos i spremite se za Party do zore.

Ibiza – ostrvo u Španiji kao centar ludog provoda

Nema ko nije čuo za Ibizu. Predstavlja ostrvo zabave u Sredozemnom moru. Mladi vrlo često letuju na Ibizu zbog bezbroj pabova, klubova, beach barova. Žurke su neverovatne, ima i tematskih žurki i kafića.

Plaže su prelepe. Duge i peščane sa belim peskom. Voda je tirkizna. Tokom dana često vlada vrlo opuštena atmosfera, tada turisti većinom spavaju ili se opuštaju na suncu i odmaraju od prethodne noći. Tek popodne polako kreće grad da se budi i kreće vreme mladih.

Mladi se mogu upoznati sa kulturno izmešanom istorijom ostrva gde je arapska i katalonska arhitektura lepo uklopljena u moderni izgled grada.

Lefkada – želja mladih turista

Lefkada je veoma poznata po sportovima na/u vodi. Često ti sportovi su upravo za mlade idealna destinacija. Pored svih vrsta surfovanja i jedrenje padobranom (paraglajding)tu je i ronjenje gde se turisti upoznaju sa podvodnim svetom Jonskog mora. Neke od najlepših plaza sveta, kao što su Kathisma, Egremni, Milos i Porto Katsiki, nalaze se upravo na Lefkadi.

Nabrajanju sportskih aktivnosti nema kraja, a sigurno je da će na Lefkadi svako naći sadržaj za sebe. Kako ljubitelji avantura, tako i vatrene pristalice ludog noćnog života, kao i oni koji su u potrazi za opuštanjem i odmorom – što Lefkadu čini savršenim odabirom za letovanje za mlade.

Kušadasi – mala oaza provoda u Turskoj

Noćni provod u Kušadasiju spada u najbolje u Turskoj. Ne čudi nas ni zašto, ovo letovalište je dugi niz godina na vrhu liste među najboljima. Barovi, pabovi, kafići i restorani su samo neka mesta koja Kušadasi čine posebnim. Tokom leta ovo mesto poseti oko milion turista.

Sva dešavanja su skoncentrisana u tri oblasi grada:

  • Stari Kušadasi – uglavnom su tu mirnija mesta, barovi, manji kafići i restorani, koji nude prijatnu živu muziku za opuštanje.
  • Bar street – ovo je ulica u kojoj je najveći broj noćnih klubova, diskoteka i barova za mlade i u kojoj žurke i provodi traju do ranih jutarnjih sati.
  • Plaže – na mnogim plažama se nalaze beach barovi.

Kušadasi je idealan izbor za sve kojima su zabava i dobar provod najvažniji na odmoru.

Kušadasi

Koje god mesto da izaberete, sigurno nećete zažaliti. Samo društvo vam je potrebno da napravite odličan provod i zabavu, destinacija nije toliko bitna.

Navigation